miniclub-camping-illa-mateua

Mini Club

miniclub-camping-illa-mateua-foto

Aina

El Mini Club és l’espai de trobada dels nens i nenes del càmping, a partir de 3 anys per tal que es coneguin i es relacionin entre ells. Els nens més petits de 3 anys també poden gaudir de les activitats del Mini Club si van acompanyats d’un adult. Els nens més petits de 3 anys també poden gaudir de les activitats del Mini Club, sempre acompanyats d’un adult.

Durant l’any organitzem activitats de manualitats relacionades amb les estacions de l’any i utilitzem productes reciclats generats en el mateix càmping.

Durant els mesos d’estiu ens trobem de Dilluns a Dissabte de 10 a 12 del matí i portem a terme diferents activitats de manualitats, balls, jocs i tallers segons la temàtica de cada setmana (esport, dansa, medi ambient, mar, etc.).

A les tardes, us proposem jocs i activitats organitzades pels monitors del Mini Club en diferents espais del càmping i tallers específics dirigits per talleristes de fang, pintar seda i màgia.

També organitzem sortides culturals per a tota la família com són la visita teatralitzada a Empúries o conèixer les diferents arts de pesca al Port de l’Escala (MARAM).

I a les nits, amb els més grandets, ens trobem a la Mini Disco o fent jocs de nit.

Nens i nenes, esteu preparats per deixar anar la imaginació en plena natura?

 

OFERTES BUNGALOW

ofertas illamateua ca
Com arribar?Plan route to/from:
Aquesta web utilitza cookies. Al continuar navegant acceptes el seu ús.