esports-camping-illa-mateua

Esports

esports-camping-illa-mateua-foto

Gemma

Al càmping Illa Mateua comencem bé el dia amb exercicis per mantenir el cos i la ment en forma. Us proposem diferents activitats de Self-Care per a totes les edats com és Ioga, Agua-Gym, Aqua-Dance o Ioga Stretching.

Durant el dia organitzem partits i torneigs de diferents esports com futbol, bàsquet, Water-polo, voleibol, tennis, ping-pong o petanca, a les nostres pistes esportives i a la piscina, per a diferents franges d’edats (nens, joves, adults i majors).

A l’estiu, cada dia de 12 a 1 del migdia ens trobareu fent jocs a la piscina. I els nois i noies de 12 a 16 anys també teniu el vostre punt de trobada, el Young Club, a on organitzem activitats esportives, tallers o jocs de nit.

També us proposem, el Family Club, un espai de lleure per a les famílies per tal de trobar un espai comú a on compartir diversió i iniciar-se en activitats com caiac, puddle-surf o karts.

Si us voleu inicar amb snoerkel o submarinisme, aquí teniu la vostra oportunitat. Cada setmana fem bateigs de submarinisme a la piscina del càmping i organitzem sortides d’snoerkel amb barca, amb els monitors del club de submarinisme “Mateua Dive”.

A més, us proposem caminades per descobrir l’entorn més proper del càmping Illa Mateua com és pujar al Castell del Montgrí, veure la sortida de sol a la Torre de Montgó, anar a Sant Martí d’Empúries, descobrir Punta Milà o veure la pluja d’estels “Llàgrimes de Sant Llorenç” a Palau Borrell.

Una proposta plena d’activitats per gaudir de l’esport i la natura!

 

OFERTES BUNGALOW

ofertas illamateua ca
Com arribar?Plan route to/from:
Aquesta web utilitza cookies. Al continuar navegant acceptes el seu ús.