historia-cultura-costa-brava-ill-amteua-camping

Història i cultura

Empúries

Empúries va ser la porta d’entrada de la cultura grega i romana a la península Ibèrica, i actualment és un dels escenaris privilegiats de la nostra història.

Empúries és un jaciment excepcional, on conviuen les restes d’una ciutat grega amb les d’una ciutat romana. Durant la visita podreu trepitjar els carrers de la ciutat grega i de la ciutat romana, delectar-vos amb els mosaics que decoraven els terres de les cases benestants o demanar un desig al déu Esculapi, que vetllava per la salut dels emporitans.

Un petit museu mostra una selecció dels objectes trobats durant les excavacions, testimonis de la vida a la ciutat: joguines infantils, joies i estris personals i domèstics, pintures...

Us recomanem la visita romana teatralizada per a tota la família, a on els antics habitants de l’Emporiae mostren en aquesta divertida visita, com era la seva ciutat, com es vivia, com eren les cases, carrers, places, mercats i temples.

 

MARAM

MARAM és el centre d’interpretació del peix, el qual es troba al port de l’Escala, a on hi ha una exposició permanent sobre el món de la pesca i del pescador.

S’hi poden realitzar diferents activitats tant per adults com per nens, entre les quals destaquem la visita al port amb les barques de pesca, la visita a la llotja amb la subhasta en directe, la pescaturisme o la sortida en vaixell amb Creuers Mare Nostrum per veure el fons marí.El Museu de l’anxova i la sal

L'Escala ha conservat, al llarg dels segles, una indústria que li ha donat fama arreu del món: la salaó d'anxoves.

EL Museu de l’anxova i la sal, mostra la història de la pesca i de la salaó del peix blau, des del segle XVI, fins a l'actualitat, i ens submergeix en un temps, un patrimoni i uns coneixements únics a la costa catalana.

A més, des del museu s’organitzen diferents rutes culturals i de patrimoni com són la ruta Víctor Català, la ruta casa pescadors Can Cinto Xuà, la ruta duna litoral de Sant Martí d’Empúries, la ruta de l’arquitectura defensiva de la costa o la ruta marinera.

 

OFERTES BUNGALOW

ofertas illamateua ca
Aquesta web utilitza cookies. Al continuar navegant acceptes el seu ús.