pobles-ciutats-costa-brava-ill-amteua-camping

Pobles i ciutats

L’Escala

L’Escala és una vila marinera, ja que és del mar d’on extreu la seva tradicional font de riquesa, la pesca i la salaó d’anxoves.

L’Escala té un litoral rocós magnífic amb vistes a Empúries i el Golf de Roses el qual es pot resseguir al costat del mar des de Cala Montgó fins a Sant Martí d’Empúries.

A més, des de Riells fins a l’Escala hi ha un passeig ample per poder caminar còmodament i disfrutar del mar.

Sant Martí d’Empúries

Sant Martí d’Empúries és un petit poble de caràcter medieval en el qual hi destaca l’església de Sant Martí a la plaça Major, entre l’antic cementiri i l’edifici de la Forestal.

La calma i serenitat que t’acompanya mentre passeges pels seus carrers, es transforma amb música quan arribes a l’església de Sant Martí, ja que aquí s’hi fan bona part dels concerts de música clàssica.

Figueres

Figueres és la ciutat natal de Salvador Dalí. Aquí hi trobareu el Teatre-Museu Dalí que va ser concebut i dissenyat pel mateix artista i que conté un ampli ventall d’obres que descriuen la trajectòria artística de Dalí.

A més, també podeu passejar per les rambles de Figueres, visitar el Castell de Sant Ferran, el museu del joguet de Catalunya o el museu de l’Empordà.

Imatges

 • Torre de Montgó
  Torre de Montgó
 • Torre de Montgó
  Torre de Montgó
 • Illa Mateua
  Illa Mateua
 • L’Escala
  L’Escala
 • L’Escala
  L’Escala
 • Figueres
  Figueres
 

OFERTES BUNGALOW

ofertas illamateua ca
Aquesta web utilitza cookies. Al continuar navegant acceptes el seu ús.