solidaridad-al-camping-illa-mateua

SOLIDARITAT 1%

Solidaritat 1%

La direcció del càmping, sensibilitzada pels més desfavorits decideix a partir del 2004 destinar un 1% de la facturació total a ajuda solidària. El compromís es va plasmar en una acta notarial que es va renovant cada tres anys. Les aportacions es realitzen a diferents ONG’s.

Tarragona missionera

El projecte Kampanga consisteix en la construcció d’un centre de formació i assistència social a Rwanda. En col•laboració amb Central Grup Best i l’Arquebisbat de Tarragona.

www.kampagna.com

Càritas parroquial de l’Escala

Càritas és una entitat de l’Església catòlica que té com a objectiu promoure, orientar i coordinar l’acció social i caritativa de la diòcesi, amb la finalitat d’ajudar a la promoció humana i al desenvolupament integral de les persones.

AIMA SM

L’Associació de suport als malalts mentals de l’Àfrica Occidental neix a Manresa i té com a principals objectius fer conèixer la realitat de la salut mental en els països empobrits i donar suport a organitzacions que treballen en aquest àmbit com és l’Associació St Camille de Lellis de Bouaké, Costa d’Ivori (Àfrica). Aquesta associació treballa en la recuperació, acollida i reinserció sociolaboral de malats mentals en aquesta zona de l’Àfrica.

www.saintcamille.net

Fundació Astrid 21

És una entitat privada sense ànim de lucre de Girona que treballa amb persones amb síndrome de Down o altres discapacitats intel•lectuals, acompanyant-los en les diferents etapes de la vida: creixement, etapa escolar, etapa laboral i vida independent.

www.fundacioastrid.org
 
Aquesta web utilitza cookies. Al continuar navegant acceptes el seu ús.